srijeda, 14. kolovoza 2013.

Trening o kojem svi pričaju na Twiteru!

Mnoge poznate ličnosti se uzdaju u metod proslavljenog treneta Džejmsa Duigana, koji propagira zdrav stil života uz korigovanu ishranu i fizičku aktivnost. Zvuči sasvim obično, ali šta je to toliko inovativno u njegovoj metodi koja se munjevito proširila i na Twiteru?

Direktorka klinike Natali Bomgren kaže da se metod ``bodyism” ističe po stvaranju mršavih tijela.
``Svi koji žele da se podvrgnu ovom načinu mršavljenja imaće vitko tijelo za svega četrnaest dana, a sve to zahvaljujući Duiganovim jednostavnim vježbama koje traju samo petnaest minuta dnevno kao i korigivanom ishranom`` ističe Natali.

Svako ko ima konsultacije s Duiganom ima isti cilj. ``Sve žene koje nam dolaze bile one slavne ličnosti ili ne, imaju isti problem, odnosno žele da se oslobode viška, podignu zadnjicu i zategnu stomak” otkriva Bomgren.

``Međutim, ne morate da budete slavna ličnost kako biste smršali uz pomoć ove metode. Sve počinje od treninga. Svaki krug traje 15 minuta pa ih lako možete raditi i kod kuće. Naš pristup se zasniva na tome da vježbe ne smetaju svakodnevnoj rutini pa tako nikada nećete imati izgovor da preskočite trening`` dodaje Natali Bomgren.

Evo pravila:

Trenirajte svaki dan po 15 minuta

Pravila za ishranu:

Jedite što više voća i povrća. Ako stvarno želite da budete zdravi, izbjegavajte manirnice sa aditivima. Konzumirajte svježu i organsku hranu. Izbacite slatkiše.

Jedite namirnice koje sadrže ``dobre`` masnoće uz pomoć kojih ćete se riješiti viška i ubrzati metabolizam. Oprez sa namirnicama na kojima piše ``bez masti`` jer su one obično pune sećera.

Pijte što više vode i biljne čajeve.Izbjegavajte sokove i gazirane napitke.

cosmopolitan.hr/ekskluziva.ba/grixonline.blogspot.com

Nema komentara:

Objavi komentar