utorak, 13. kolovoza 2013.

Sedmični horoskop (12.08.-18.08.2013.god.)

21.3—20.4
Ovan

Ovan

Poštujte vlastite granice, ne naprežite se prekomjerno
LJUBAV: Promjenjivo razdoblje prepuno miješanih
utjecaja, od pozitivnih promjena do naglih osjećajnih padova počet će vas iscrpljivati. Ponekad će vam se činiti da ne uspijevate kvalitetno utjecati na zbivanja, već što god da poduzmete završi drugačije od očekivanog. Manje se zamarajte onime što se događa oko vas, a više pažnje usmjerite na zbivanja u svom odnosu. Primijetite li da vaši osjećaji već neko vrijeme nisu isti, ili vas pak privlači netko drugi, vrijeme je da ozbiljno porazgovarate s partnerom.
VAŠ PARTNER: Lav vam neće dopustiti da idete linijom manjeg odmora te da osjećajno zabušavate. Tražit će vaš maksimum i izvlačit će vas iz stanja letargije. Četvrtak je vaš vatreno-strastveni dan.
POSAO I NOVAC: Naklonjeni Merkur omogućit će brže i jednostavnije snalaženje u poslovnim labirintima, te olakšati komunikaciju s kolegama i poslovnim partnerima. Vaša je kreativnost naglašena, stoga se nemojte strogo držati uhodanih obrazaca poslovanja. Pokušajte riskirati, neke stvari učiniti drukčije, oplemeniti ih originalnim idejama. Na taj način povećavate i zaradu.
ZDRAVLJE: Iscrpljivat će vas visoke temperature i vrućine. Slabije ćete spavati i žaliti se na iscpljenosti, osobito u nedjelju i ponedjeljak. Zaštitite glavu i oči od sunca te ne pretjerujte sa sunčanjem i fizičkim aktivnostima tijekom visokih temperatura.
SRETNI BROJEVI: 6 13 40 81 90
Ljubav 3 Posao:4 Zdravlje: 4
OCJENA TJEDNA: 4
SAVJET TJEDNA:
U četvrtak ste spremni za akciju. Pokazat ćete zavidnu odvažnost i samopouzdanje, bez obzira na to je li riječ o poslovnim aktivnostima ili ostvarenju kontakta s osobom koja vam se sviđa.
21.4—21.5
Bik

Bik

Ljubavna pozitiva na djelu – nemojte se previše ulijeniti!
LJUBAV: Izvući ćete ono najbolje iz zadanih okolnosti. Možda to neće biti vrhunac ljubavnih doživljaja, no sigurno je da će vam pokazati koliko ste sposobni dati u ime odnosa i osobe koju volite. Komunikacija bi vam mogla predstavljati manji problem. Bit će dana kada ćete sebe i partnera zbunjivati svojim ponašanjem, no to neće utjecati na kvalitetu vaše osjećajne suradnje i razmjene. Nježnost koju ćete primati od suprotne strane, bit će baza iz koje ćete se lakše otiskivati u borbu s poslovnim i financijskim poteškoćama.
VAŠ PARTNER: Djevici ćete se prikazati u svom najboljem izdanju, previše vam je stalo da biste riskirali pokazujući vlastite nedostatke. Kada vas privuče u svoj zagrljaj i 'ugrije' svojim osjećajima nitko neće biti sretniji od vas.
POSAO I NOVAC: Na ovom području pokazujete više otpora i nezadovoljstva. Manjka vam inicijative i spremnosti na rizik, a trenutno je takva situacija da je to jedini put do promjene i uspjeha. Mnoge očekuju poslovni pothvati vezani uz uređenje doma ili kupoprodaju nekretnine. Prikupljanje dokumentacije oduzet će vam dosta vremena.
ZDRAVLJE: Imat ćete dosta energije i pozitivnog raspoloženja. Sredinom tjedna osjetit ćete prolazne smetnje u predjelu želuca i trbuha. Iznenadi li vas zubobolja, reagirajte odmah, ne čekajte da se stvari zakompliciraju.
SRETNI BROJEVI: 9 12 16 33 60
Ljubav 5 Posao: 3 Zdravlje: 4
OCJENA TJEDNA: 4
SAVJET TJEDNA:
U subotu nemate konkurencije. Sve što zamislite ostvarit ćete s nevjerojatnom lakoćom. Dan je povoljan za boravak u prirodi i druženje s prijateljima. Krajem dana osjetit ćete potrebu za samoćom.
22.5—21.6
Blizanci

Blizanci

Krasit će vas zavidna komunikativnost i snalažljivost
LJUBAV: Stalo vam je da sačuvate vrijednosti i ljepote svog odnosa, pa je izvjesno da ćete se više truditi, a partneru pokazati koliko vam znači: Tjedan je povoljan za putovanja, romantično ljetovanje udvoje, ali i za donošenje krupnijih odluka vezanih uz djecu, zajednički život i stambene prilike. Samcima bi se mogla svidjeti osoba koja im neće biti toliko fizički lijepa, koliko će vas privući njezina unutarnja snaga, a možda i materijalna sređenost. Nakon početnih zavrzlama, potkraj tjedna će se raspetljati čvorovi nedoumica.
VAŠ PARTNER: Blizina i prisustvo jednog Raka pokrenut će u vama ono što ste zatomili i od čega ste na neko vrijeme odustati. Upustite li se u flert, doživjet ćete nekoliko izuzetno strastvenih i nezaboravnih noći
POSAO I NOVAC: Vješti ste u obavljanju raznih poslova, pa i onih koji nisu vaša specijalnost. Briljirat ćete u komunikaciji, a vaša poduzetnost i angažiranost bit će zamijećena od strane autoriteta. Razdoblje je povoljno i za profesionalno usavršavanje, učenje i polaganje ispita. Poslovna prepiska s partnerima ispunit će vaša očekivanja. Pojedince će iznenaditi pismo ili paket koji će stići iz daljine.
ZDRAVLJE: Imat ćete osjećaj da vam se snaga vraća, da više niste onako umorni, razdražljivi i iscrpljeni. Vikend je kao stvoren da ga provedete na moru ili u planinama. Udaljite se od osoba koje vas opterećuju svojim problemima i obaveza koji vas energetski iscrpljuju.
SRETNI BROJEVI: 1 13 25 27 80
Ljubav 4 Posao: 5 Zdravlje: 5
OCJENA TJEDNA: 5
SAVJET TJEDNA:
Sitni sati s četvrtka na petak, priredit će vam iznenađenje. Možda je pravi trenutak da završite s razdobljem apstinencije ili učinite nešto za što prije niste imali hrabrosti. Važno je samo da se pomaknete s mjesta!
22.6—22.7
Rak

Rak

Magija vaše privlačnosti zapet će za oko pravoj osobi
LJUBAV: Bit će puteni i senzualni, jednom rječju neodoljivi. U vama se budi snaga i spremnost da poboljšate kvalitetu svog intimnog života. Tako bi samci mogli upoznati osobu s kojom će prilično lako uspostaviti bliskost, a put od upoznavanja do kreveta i neće biti tako dug i naporan. Na pomoć zvijezda računajte u srijedu. Vezane će oduševiti jedno partnerovo priznanje. Pokazat će vam svoje slabosti, a vama će biti predstavljati izraz snage i namjere da promijeni ono s čime nije zadovoljan. Zavest će vas taj njegov čin.
VAŠ PARTNER: Vikend u društvu Škorpiona bit će uzbudljiv. Iznenadit će vas odsustvo vlastite suzdržanosti kao i spremnost na sve. Sjajan partner za ljetnu avanturu, pružit će vam sve što vam je sada napotrebnije.
POSAO I NOVAC: Tražite li nešto od drugih, prikupljate informacije ili rješavate pitanja vezana uz osiguranje, kredit, porez, ne morate se zabrinjavati. Drugi vam izlaze ususret i pomažu da otklonite zapreke. Mogući su i financijski dobici od drugih ljudi. Možda će vam jedna osoba nešto dati na čuvanje ili ustupiti na korištenje, što će vam olakšati ispunjenje obaveza. U četvrtak ćete primiti korisnu informaciju.
ZDRAVLJE: Bit ćete jako dobro i u tjelesnom, i u psihičkom smislu. Držat ćete do svoga izgleda, a a preplanulost će vam sjajno pristajati. Početkom tjedna posvetit ćete se uljepšavanju, pa vas očekuje posjet frizeru ili kozmetičkom salonu.U nedjelju izmjerite tlak i pijte više tekućine.
SRETNI BROJEVI: 10 19 30 48 71
Ljubav 5 Posao: 5 Zdravlje: 5
OCJENA TJEDNA: 5
SAVJET TJEDNA:
U subotu će vas 'zagolicati' pažnja osobe koju svi u vašoj okolini smatraju jako privlačnom i zanimljivom. Nećete znati kako to protumačiti, sviđate li joj se kao prijatelj ili netko s kim bi se upustila u nešto više.
23.7—22.8
Lav

Lav

Osjećaj da ste voljeni i privaćeni ispunjava vas radošću
LJUBAV: Bit ćete u centru pažnje, gdje god da se pojavite. Voljenoj osobi imponirat će vaša popularnost. Dok ste zajedno, neće vas ispuštati iz zagrljaja, a kada se razdvojite, slat će vam poruke i time vam davati do znanja koliko misli na vas. Mnogi će sresti i porazgovarati s bivšom ljubavi i napokon shvatiti da su na miru s tom pričom i da ju napokon mogu arhivirati u pretnice prošlosti. Samce će novo poznanstvo s jednom osobom će vas osjećajno uznemiriti. Možda si nećete htjeti priznati da se zaljubljujete.
VAŠ PARTNER: Posebne doživljaje koje ćete iskusit ćete u intimnim druženjima sa Strijelcem probudit će u vama vulkan osjećaja. Djelovat će na vas poput injekcije pozitivne energije. Nećete skidati osmijeh s lica.
POSAO I NOVAC: Pred vama je užurbani tjedan. Obaveze će se nizati, jedna za drugom, a od vas će se očekivati da budete dostupni i uvijek na raspolaganju. Očekuju vas manje promjene na radnom mjestu, a kada izgubite svaku nadu, stići će pomoć i to od osobe od koje se najmanje nadate. U četvrtak imate priliku postati 'bogatiji' za određeni novčani iznos.
ZDRAVLJE: Živite vrlo dinamično i brzo i premalo pažnje polažete na važnost sna i odmora, što bi se moglo odraziti i na vašem raspoloženju. Neke manje smetnje pokazivat će vam da je vrijeme za usporavanje. Više se odmarajte i odmaknite se od svega što u ovom trenutku nije bitno za vas.
SRETNI BROJEVI: 1 7 12 28 29
Ljubav 5 Posao: 5 Zdravlje: 5
OCJENA TJEDNA: 5
SAVJET TJEDNA:
Petak je savršen dan za druženje, ljubav, putovanje i večernji izlazak. Dopustite si da budete djetinjasti i zaigrani. Na taj biste način mogli privući komplimente bližnjih, ali i pažnju osobe koja vas zanima.
23.8—22.9
Djevica

Djevica

Vrijednim pažnje smatrate ono za što se morate potruditi
LJUBAV: Vaše će ljepote izaći na površinu i postati kamen spoticanja za mnoge koji se ovih dana nađu u vašoj blizini. Bit ćete svjesni sjaja u očima jedne osobe s kojom ćete se sresti sredinom tjedna.. No, od takvih prilika koje su vam lako dostupne, bit će vam slađe ono što vam izmiče i oko čega se morate više potruditi. Slobodni bi mogli manevrirati između dvije osobe, dok će si zauzeti priuštiti nešto više slobode i odmaka od bračnih obaveza i veze. Potkraj tjedna u jednom zagrljaju pronaći ćete sve što vam treba.
VAŠ PARTNER: Za vulkansku strasti i slijepe zaljubljenosti koja će vas preplaviti za vikend bit će zaslužan šarmantno rječiti i zavodljivi Blizanac. Svidjet će vam se način na koji vas zavodi, originalno i duhovito.
POSAO I NOVAC: Odlično ste organizirani, sve ste isplanirali unaprijed, a mogućnost pogreške sveli na minimum. Ipak, primijetit ćete da kako vas neke okolnosti usporavaju, a određene osobe šire nove vijesti koje bi mogle omesti ispunjenje vaših planova. Prilično vas smetaju nesređeni međuljudski odnosi u radnoj sredini. Previše je nepovjerenja i zavisti.
ZDRAVLJE: Imat ćete potrebu za dužim snom, i češće ćete se povlačiti u samoću. Uživat ćete u čitanju i gledanju filmova, a često će vam i razmišljanje biti jedan od omiljenijih načina zabave. Obratite više pozornosti na poruke koje vam šalju vaši snovi.
SRETNI BROJEVI: 13 18 20 41 59
Ljubav 5 Posao: 4 Zdravlje: 4
OCJENA TJEDNA: 4
SAVJET TJEDNA:
U subotu krenite u večernji provod. Dogodit će vam se nešto što će vam pomoći da zaboravite na brige i pokrenete plimni val svježih i uzbudljivih ljubavnih zbivanja.
23.9—22.10
Vaga

Vaga

Nedostaje vam hrabrosti i volje da se pokrenete s mjesta
LJUBAV: Borit će se vaše dvije strane, jedna otvorena, spremna na iskreni razgovor i ona druga, prilično nesigurna koja nerado pokazuje osjećaje, povlači se pred rizikom, i to ponajviše zbog straha od razočaranja i povrede. Slijedom toga, lako je moguće da svojim ponašanjem šaljete proturječne signale i tako zbunjujete svog partnera ili osobu koja vam se sviđa. Put do onog što želite zahtijevat će više dosljednosti, smirenosti i strpljenja. U dugim brakovima izvjesna je prolazna kriza. Nemate više snage,niti volje za nadmudrivanja.
VAŠ PARTNER: U društvu romantične Ribe osjećat ćete se opušteno i zainteresirano za zbližavanje. Osim toga, bit će vam i fizički privlačna. Zavedite ju suptilno i nenametljivo, s mnogo elegancije i romantike.
POSAO I NOVAC: Mogla bi vam se ukazati nova prilika skrojena baš po vašoj mjeri. Spojit ćete ugodno s korisnim. Ponuda koju ćete primiti bit će vezana uz zabavu, rad s prijateljima i neće biti zahtjevna, pa ćete posao brzo završiti, a za to biti i pristojno plaćeni. Promjene koje će se odvijati u vašem uredu mogle bi se odraziti na mjesečna primanja.
ZDRAVLJE: Bit ćete skloni impulzivnim reakcijama. Branit ćete svoju ranjivost, ponekad i grubošću, što neke osobe iz vaše blizine neće dobro podnijeti. Uvrijedit će se. Usmjerit ćete pozornost prema zdravom životu, pobrinut ćete se da ispunite potrebe svog organizma.
SRETNI BROJEVI: 6 16 33 49 60
Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 3
OCJENA TJEDNA: 4
SAVJET TJEDNA:
U ponedjeljak dobivate potvrdu svojih misli i očekivanja. Sada će vam postati sasvim jasno što morate učiniti kako biste riješili jedan problem koji vas muči, a vezan je uz osobu do koje vam je stalo.
23.10—21.11
Škorpion

Škorpion

Volite kada se zbivanja odvijaju u skladu s vašim potrebama
LJUBAV: Bit ćete neumjereni i nekontrlirani u iskazivanju osjećaja, a granica između ljubavi i mržnje ovih će dana biti tanka i lako prekoračiva. Sve će biti u redu dok se stvari odvijaju u skladu s vašim očekivanjima, tada volite bez zadrške, predano i strastveno. No, kada se okolnosti zakompliciraju, a partner učini pogrešan korak, tada postajete sumnjičavi i teški za razgovor. Lako je moguće da se nađete na prekretnici, pred velikim iskušenjem. Tada ćete morati pokazati koliko poznajete sebe i izbore koji vas mogu usrećiti.
VAŠ PARTNER: Prostor sagrađen između vas i Jarca imat će čvrste i nesalomljive temelje. Uz njega ćete se osjećati sigurno i voljeno, osobito krajem tjedna kada će vam uputiti predivan kompliment.
POSAO I NOVAC: Priroda posla zahtijevat će mnogo kretanja i komunikativnosti. Telefon će vam često zvoniti, dogovarat ćete sastanke (na koje nemojte kasniti), a neki će krenuti i na kraće putovanje. Potkraj tjedna mogli biste primiti povoljnu financijsku vijest, a za vikend se čuvajte rastrošnosti. Sjedite li ovih dana u uredu, mučit će vas radna monotonija i nedostatak inovativnosti.
ZDRAVLJE: Bit ćete nestalni, a raspoloženje će vam biti promjenjivo. Zamarat će vas predvidljiv način života, pa ćete biti u stalnoj potrazi za nekom novom informacijom ili uzbuđenjem. Više pozornosti posvetite prehrani, probavi i njezi kože koja će biti sklonija dehidraciji.
SRETNI BROJEVI: 8 17 22 41 59
Ljubav 4 Posao: 3 Zdravlje: 4
OCJENA TJEDNA: 4
SAVJET TJEDNA:
U srijedu ostavljate sjajan dojam na druge ljude. Osim toga, osjećat će se samouvjereno i privlačno. Mnogi će primiti korisnu informaciju koja će im pomoći u rješavanju poslovno-financijskih problema.
22.11—21.12
Strijelac

Strijelac

Drugi se dive vašem optimizmu i lakoći življenja
LJUBAV: Želite li biti sretni u ljubavi, igrajte na svoje najjače adute, a to su optimizam i prirodnost. Spontanim izražavanjem onoga što mislite i osjećate, lakše ćete privući pravu osobu, nego da glumite i pretvarate se da ste nešto što niste. Više ćete se družiti s osobama koje ne žive u istom gradu kao i vi, a možda se u vašem društvu sredinom tjedna nađe i jedan zgodan stranac ili strankinja. Vezani će proživljavati drugi medeni mjesec. Jako se volite, pa bi bilo šteta da takvu romansu pokvare članovi njegove obitelji.
VAŠ PARTNER: Način na koji će se Blizanac ponašati prema vama, utjecat će na porast vašeg samopouzdanja. Dat ćete ono najbolje od sebe kako biste ga šarmirali, a pritom nećete zaobići njegove prijatelje i rodbinu.
POSAO I NOVAC: Često ćete prekidati jedan posao, da biste obavili drugi. Vašem poslovanju nedostajat će kontinuiteta i fokusiranosti, a zbog toga nećete biti vi krivi, nego osobe koje će vam dodjeljivati radne zadatke. Ponekad ćete morati igrati na slijepo ili strpljivo čekati odgovore na upućena pitanja. Zakomplicirat će vam se odnos s jednom kolegicom.
ZDRAVLJE: Bit ćete savjesni prema svom zdravlju i izgledu, no s vremena na vrijeme ćete pokleknuti nekim lošim navikama, primjerice masnoj hrani ili pak pretjerati u konzumiranju alkohola, osobito ako se ovih dana nađete na nekom ljetnom partyju. Pripazite kožu i oprezno se izlažite suncu.
SRETNI BROJEVI: 3 6 11 14 39
Ljubav4 Posao 4 Zdravlje: 4
OCJENA TJEDNA: 4
SAVJET TJEDNA:
Ako ste zaljubljeni u petak provedite više vremena u društvu voljene osobe. Strastveni zagrljaji nahranit će vam dušu, sve rane će zacijeliti, a vi ćete se osjećati preporođeno.
22.12—20.1
Jarac

Jarac

Netko će vas osvojiti na prvi pogled, a potom i naglo odbiti
LJUBAV: Dosta pažnje polagat ćete na kvalitetu seksualnog života. Nagoni će često biti jači od razuma, pa je lako moguće da se upustite u avanturu s osobom koja će vam izgledati kao premija, sve dok ju malo bolje ne upoznate. Tada ćete naglo promijeniti mišljenje. Bračni partner neće biti toliko osjećajno privržen vama, kao vi njemu, no kao da si to nećete biti spremni priznati. Kako će se približavati vikend to će se partner više okretati prema vama. Dogodit će se to sasvim spontano i bez vaše inicijative.
VAŠ PARTNER: Najbliža vašem srcu bit će osoba rođena u znaku Djevice. Izvrsno ćete se slagati i nećete imati niti jednu primjedbu na njezino ponašanje. Sviđat će vam se njezina posvećenost vašem odnosu.
POSAO I NOVAC: Vaša ovotjedna zaduženja neće biti isključivo samo poslovne, već i obiteljske prirode. Očekuju li vas neki pothvati vezani uz ukućane, selidbu ili stambeno pitanje, uspješno ćete ih riješiti. Pojavljuju se i nove mogućnosti za poslovanje s inozemstvom ili pak za odlazak na stručno usavršavanje. Jedna osoba bi vam mogla nešto pokloniti ili vam ponuditi poslovnu suradnju.
ZDRAVLJE: Osjetljive točke organizma bit će ten, zubi ili oči. Pazite kako rukujete oštrim i lomljivim predmetima, osobito u nedjelju i ponedjeljak, kada ćete i nešto slabije spavati. Tjelovježbom, a osobito plivanjem iscijelit ćete bolove u donjem dijelu leđa.
SRETNI BROJEVI: 2 4 17 33 59
Ljubav 4 Posao: 4 Zdravlje: 4
OCJENA TJEDNA: 4
SAVJET TJEDNA:
U subotu se usudite tražiti ono što vam pripada. Zvijezde dam pomažu da iz jedne situacije izađete kao apsolutni pobjednik. Pobijedit ćete vlastite strahove, a nepovjerenje u blisku osobu će nestati.
21.1—18.2
Vodenjak

Vodenjak

Nepovjerljivi ste prema svemu što vam nije poznato
LJUBAV: Pitanje je hoćete li u potpunosti biti svjesni svoje sumnjičavosti i nesigurnosti koji će vas zaustavljati u otvaranju prema novim prilikama. Sigurnosti radi, prihvaćat ćete samo ono što vam je dobro poznato i što ne predstavlja prijetnju vašoj ranjivosti. Sredinom tjedna mogla bi vam se vratiti tuga za jednom osobom koju niste do kraja preboljeli, no već za vikend imate ono bez čega ne možete zamisliti svoj život, a to je ljubav bliskih osoba. Ako to i ne bude partner, ne brinite, okružit će vas prijatelji.
VAŠ PARTNER: U klupko strasti mogli biste se uplesti sa Ovnom. Njegova blizina probudit će u vama vrlo snažne, ali i proturječne osjećaje. Koliko god da će vas privlačiti, nešto u vama pozivat će i na oprez.
POSAO I NOVAC: Drugi će vas doživljavati ambicioznom i prodornom osobom koja zna što želi i kako to ostvariti. Ponekad nećete birati sredstva da biste došli do cilja, pa biste se mogli i zamjeriti jednoj osobi. Dobit ćete dodatne poslove i veća zaduženja. Netko s viših pozicija mogao bi vas doživjeti kao konkurenciju.
ZDRAVLJE: Bit ćete skloni čestim promjenama rasploženja. Vremenske prilike utjecat će čak i na vaše planove, porastom temperature, padat će vaš entuzijazam. U utorak i srijedu imate problema sa osjećajem težine i skloniji ste sjetnom i svadljivom raspoloženju. Ostatak tjedna vraća vam se snaga i dobra volja.
SRETNI BROJEVI: 8 18 34 50 61
Ljubav 3 Posao: 4 Zdravlje: 4
OCJENA TJEDNA: 4
SAVJET TJEDNA:
Sve će vam polaziti za rukom u subotu. Ono što odlučite, to ćete i učiniti., stoga ne propuštajte prilike koja vam hrle ususret. Stižu vam promjene koje su vam u ovome trenutku neophodne.
19.2—20.3
Ribe

Ribe

Dosta vam je čekanja i pasivnosti, vrijeme je za akciju!
LJUBAV: Nove prigode događat će se na pomalo neuobičajenim mjestima i kada se tome najmanje budete nadali. Susreti i poznanstva imat će sudbonosni predznak. Zanimljivi neznanac ući će u vaš život na hodniku tvrtke u kojoj radite, dok se sunčate na plaži ili u kafiću, ili s prijateljicom pijete kavu. Bit će snažno privučen vašim izgledom. Dopustite mu da vas upozna. Brakovima je potrebna injekcija osvježenja. Odmaknite se od uobičajene svakodnevice, učinite nešto čime ćete jedno drugoga opet osvojiti.
VAŠ PARTNER: Privući će vas netko tko zrači toplinom, netko tko će biti dovoljno samouvjeren i hrabar da vam priđe i započne razgovor. Lavovi unose u vaš život mnogo strasti i pozitivnih promjena.
POSAO I NOVAC: U razdoblju ste prilagodbe novim okolnostima i uvjetima rada koji će se u ovih nekoliko dana značajnije promijeniti vašu svakodnevicu. Više se odričete i duže radite kako biste sve stigli obaviti na vrijeme. Ponekad ćete sjediti za računalom i do kasnih večernjih sati, obavljajući ono što niste stigli tijekom radnog vremena.
ZDRAVLJE: Važan zadatak bit će usuglašavanje sa svijetom koji vas okružuje. Zapitajte se što možete promijeniti u svom odnosu prema drugima kako bi bili sretniji i mirniji. U utorak ćete biti nešto nemirniji, a glava puna uskovitlanih misli, možda će za sve biti kriva luda zaljubljenost.
SRETNI BROJEVI: 17 18 36 68 84
Ljubav 5 Posao: 4 Zdravlje: 5
OCJENA TJEDNA: 5
SAVJET TJEDNA:
Ako ste gladni zagrljaja i pažnje jedne osobe suprotnog spola, budite spremni u subotu odvojiti neko vrijeme za druženje, šetnju i razgovor. No, nemojte čekati da budete pozvani, već učinite to prvi.

Nema komentara:

Objavi komentar